Vad är Bra nyheter?

medium_3199154697

Här på Bra nyheter.se vill vi uppmärksamma de bra och positiva nyheter som så sällan är i fokus.

Vi tror att fokuset på negativa nyheter bidrar till cynism, dålig stämning och pessimism i större utsträckning än nödvändigt.

Genom att uppmärksamma bra nyheter så vill vi bidra till att öka framtidstro, ge hopp och bidra till en mer nyanserad världsbild.

Till en början kommer inläggen att komma lite sporadiskt, men målet är att presentera bra nyheter på en daglig basis. Det handlar inte om att det inte finns bra nyheter utan mer om att det råder tidsbrist på redaktionen.

Använd gärna vårt tipsformulär eller kontakta oss på info@branyheter.se för att vara med och bidra. Vi vill väldigt gärna ha in solskenshistorier från era vardagsliv. Så ta kontakt med oss.

photo credit: Jon McGovern via photopin cc

5 kommentarer

 • Marie Liljekvist skriver:

  Så trevligt med Bra nyheter! Det måste mänskligheten ha mer av för att må bra.

 • Ylva skriver:

  Hej!
  Jättebra, behövs verkligen lite positiva nyheter! Jag undrar bara vilka ni är som står bakom den här sidan, redaktionen? Kan inte hitta den informationen. Tack ska ni ha

 • Ebon Lundsberg jansson skriver:

  Vill veta vilka/vilken som är ansvarig utgivare och vilka som står bakom den här sighten. Tycker att det är ett fantastiskt initiativ men vill veta mer kring upphovsmanna skap.
  Mvh
  Ebon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.